ennlfifrdeitptrues
img
REF145201833
- AVAILABLE FOR SALE TO FOREIGNERS - Ski-in ski-out ! Charming duplex of 4.5 pieces ideally located in the heart of
For sale
Price CHF650,000

Apartment for sale in Les Crosets Switzerland - RESERVED

1. Europe, Switzerland, Les Crosetsles crosets
img
REF145201832
AVAILABLE TO A FOREIGN BUYER ! LAST CHANCE !           Starting from CHF 680,000 - CHF 1,880,000
For sale
Price CHF680,000

Off-plan Apartments for sale in residence interlaken

2. Europe, Switzerland, Interlakeninterlaken
img
REF145201831
Available to a foreign buyer Modern development with luxury apartments on sunny
For sale
Price CHF980,000
img
REF145201829
3.5 room apartment in Gstaad region with great views to surrounding mountains   Constructed in 1987, 2
For sale
Price CHF960,000
img
REF145201828
5.5 room apartment in Gstaad region with great views to surrounding mountains   Constructed in 1988, 700m from
For sale
Price CHF1,700,000
img
REF145201827
Beautiful apartment of 4.5 rooms located on the hills above Montreux, boasting breathtaking views over Lake
For sale
Price CHF2,650,000
img
REF145201826
Fantastic new development on the slopes of Veysonnaz
For sale
Price CHF420,000
img
REF145201825
Available to a foreign buyer!     Central location   A luxury apartment Property nearing completion for sale in Haute-Nendaz
For sale
Price CHF1,840,000
img
REF145201824
Available to a foreign buyer! A 3-bedroom apartment property for sale in the heart of this popular family friendly resort of Les
For sale
Price CHF750,000
img
REF145201823
Available to a foreign buyer! Off-plan 3-bedroom apartments for sale in Mont-Pelerin near Montreux in Switzerland.The building consists of 4 apartments, two
For sale
Price CHF3,300,000
img
REF145201822
5.5 Room Ski-in Ski-out Apartment 'Sundance 2' in Les Crosets! Calm Area & Stunning Views
For sale
Price CHF920,000
img
REF145201821
RARE! Available to a foreign buyer! Gorgeous apartment for sale on the shores of Lake Geneva. This lake-view apartment is
For sale
Price CHF5,500,000
img
REF145201819
A Centre of Excellence Available to a foreign buyer   The 4-star Bristol Hotel, a charming establishment, beautifully
For sale
Price CHF550,000
img
REF145201818
Price reduced! Was 2.5m, now 1.9m Beautiful 4½ room 127m2 apartment for sale
For sale
Price CHF1,900,000
img
REF145201817
Lakeside Apartments for sale Near Lugano   An exclusive project on the lake of Lugano, composed of 5
For sale
Price CHF1,120,000
img
REF145201816
2.5 room apartment in Gstaad region with great views to surrounding mountains   Constructed in 1987, 1
For sale
Price CHF560,000
img
REF134201815
Contact: Kim Lund - Broker/Owner Cell: (345) 949-9772 Email: kim.lund@remax.ky or Cindy Raymond - Sales Assistant Cell: (345) 916-0469 cindy.raymond@remax.ky or Dillon Claassens - Sales
Overseas
Price on Request

GRAND HYATT - BEACH RESORT - PRESIDENTIAL SUITE - PENTHOUSE

17. Caribbean, Cayman IslandsCayman Islands
img
REF134201814
Contact: Kim Lund - Broker/Owner Cell: (345) 949-9772 Email: kim.lund@remax.ky or Cindy Raymond - Sales Assistant Cell: (345) 916-0469 cindy.raymond@remax.ky or Dillon Claassens - Sales
Overseas
Price CHF5,250,000

SEA BREEZE PENTHOUSE

18. Caribbean, Cayman IslandsCayman Islands
img
REF134201813
Contact: Kim Lund - Broker/Owner Cell: (345) 949-9772 Email: kim.lund@remax.ky or Cindy Raymond - Sales Assistant Cell: (345) 916-0469 cindy.raymond@remax.ky or Dillon Claassens - Sales
Overseas
Price CHF5,250,000

The Great House

19. Caribbean, Cayman IslandsCayman Islands
img
REF134201812
Contact: Kim Lund - Broker/Owner Cell: (345) 949-9772 Email: kim.lund@remax.ky or Cindy Raymond - Sales Assistant Cell: (345) 916-0469 cindy.raymond@remax.ky or Dillon Claassens - Sales
Overseas
Price CHF4,300,000

Water's Edge

20. Caribbean, Cayman IslandsCayman Islands
img
REF134201811
Contact: Kim Lund - Broker/Owner Cell: (345) 949-9772 Email: kim.lund@remax.ky or Cindy Raymond - Sales Assistant Cell: (345) 916-0469 cindy.raymond@remax.ky or Dillon Claassens - Sales
Overseas
Price CHF5,750,000

Stunning WaterColours

21. Caribbean, Cayman IslandsCayman Islands
img
REF1472018240
- SOLD - please contact us for further properties in this area Unique opportunity! A lakeside property with two houses and a
For sale
Price CHF16,000,000

Estate House Property for sale in Lutry - SOLD

22. Europe, Switzerland, Lutrylutry, swiss
img
REF1472018241
- SOLD - please contact us for further properties in this area Unique opportunity! A lakeside property with two houses and a
For sale
Price CHF16,000,000

Estate House Property for sale in Lutry - SOLD

23. Europe, Switzerland, Lutrylutry, swiss
img
REF1472018231
- SOLD ! - please contact us for further properties in this area   Haven of Peace Left Bank
For sale
Price on Request
img
REF1472018229
- SOLD! - please contact us for further properties in this area House in Montreux for sale with
For sale
Price on Request

House for sale in Montreux, Switzerland - SOLD

25. Europe, Switzerland, MontreuxMontreux
img
REF1472018221
- SOLD - Views of the Lake and Countryside! Very beautiful country property above Vevey
For sale
Price CHF4,900,000
img
REF1472018213
- SOLD - please contact us for further properties in this area Superb castle property situated in a magnificent park
For sale
Price CHF9,000,000
img
REF1462018207
- SOLD! - please contact us for further properties in this area Available to a foreign buyer! Little hamlet of 14
For sale
Price CHF1,910,000

Chalet Property for sale in Villars Gryon Switzerland Foret - SOLD

28. Europe, Switzerland, Villars-Sur-Ollonvillars
img
REF1462018195
-SOLD- please contact us for further properties in this area   Available to a foreign buyer! Imposing and majestic chalet 'Le Mapen' for sale
For sale
Price CHF3,750,000

Chalet Property for sale in Champery -SOLD-

29. Europe, Switzerland, ChamperyChampery
img
REF1462018193
- SOLD - please contact us for further properties in this area Now you have an opportunity to have your own chalet, similar to
For sale
Price CHF950,000

Chalet Property for sale in Les Collons Valais Switzerland - SOLD

30. Europe, Switzerland, Les Collonsles collons
img
REF1462018191
- SOLD - please contact us for further properties in this area Now you have an opportunity to have your own chalet, similar to
For sale
Price CHF950,000

Chalet Property for sale in La Tzoumaz Valais Switzerland -SOLD

31. Europe, Switzerland, La TzoumazLa Tzoumaz
img
REF1462018190
- SOLD - please contact us for further properties in this area 'Chalet des Neiges' Available to a foreign
For sale
Price CHF950,000

FROM QUALITY DEVELOPER - Slopes of Nendaz - SOLD

32. Europe, Switzerland, NendazNendaz
img
REF1462018163
SOLD! -  please contact us for further properties in this area
For sale
Price CHF1,200,000

SOLD! Chalet for sale in Anzere Valais Switzerland

33. Europe, Switzerland, Anzereanzere
img
REF1462018160
- SOLD - A chalet with amazing views   This chalet has been built on a
For sale
Price CHF790,000
img
REF1462018143
SOLD - please contact us for further properties in this area At just over 1500m altitude, the ski-in ski-out chalet 'Wooton' is one
For sale
Price CHF1,700,000

Chalet Property 'Wooton' for sale in Villars Switzerland - SOLD

35. Europe, Switzerland, Villars-Sur-Ollonvillars
img
REF1462018141
- SOLD ! - please contact us for further properties in this area A fabulous ski-in ski-out chalet for sale in Crettet-Bornex, near Crosets,
For sale
Price CHF3,000,000

Ski-in ski-out Chalet for sale in Les Crosets Switzerland - SOLD

36. Europe, Switzerland, Les Crosetsles crosets
img
REF1462018132
    - SOLD - please contact us for further properties in this area   Available to foreigners! A fantastic opportunity to acquire a
For sale
Price CHF770,000

Off-Plan Chalet Property in Ovronnaz Valais Switzerland - SOLD

37. Europe, Switzerland, OvronnazOvronnaz
img
REF1462018130
- SOLD -  please contact us for further properties in this area (Available to a foreign buyer) Located in
For sale
Price CHF2,950,000

Chalet Property for sale in Champery Switzerland - SOLD

38. Europe, Switzerland, ChamperyChampery
img
REF1462018129
  - SOLD - please contact us for further properties in this area
For sale
Price CHF1,300,000

Beautiful Chalet for sale in Veysonnaz - SOLD

39. Europe, Switzerland, VeysonnazVeysonnaz Valais Switzerland
img
REF1452018116
- SOLD - please contact us for further properties in this area Your dreams of luxury and personalized service will become reality in an
For sale
Price CHF3,150,000